Taal:

Ter gelegenheid van mijn afscheid van mijn werkende leven in de wereld van Kunst en Cultuur en mijn vertrek uit Nederland hebben onderstaande personen, mijn website bezocht en de meesten hebben een boodschap achtergelaten en/of herinneringen gememoreerd. In de tweede kolom staat een korte beschrijving van wat onze relatie is/was.

Wil je die lezen, samen met mijn reactie daarop: klik dan op hun naam. Hieronder de lijst met namen van A t/m K. Voor de lijst van L t/m Z, klik hier.

De namen van de personen die niet aanklikbaar zijn, hebben me verzocht hun boodschap prive te houden.

NB. de oorspronkelijke pagina met berichten is ook nog te bezoeken. Klik daarvoor hier!

Marie Julie Aghina Nicht van Siang van moederskant
Erik Akkermans Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur
Wil Al Eerst collega, later vriend
Simon André Collega Het Nationale Ballet
Albert Anijs
Robert Baaij Tsja, we zijn elkaar de afgelopen 25 jaar bij talloze gelegenheden en in verschillende verbanden tegengekomen. De keren dat je echter bij het wel en wee van de Goudse Schouwburg (en mijn persoontje) betrokken bent geweest, waren het meest opmerkelijk, in het bijzonder door de manier waarop.
Mirjam Bach Ik ben de afgelopen 8 jaar (af en aan) contactpersoon van de VNT geweest voor het Scholingsfonds. Met Siang heb ik (met mijn collega's) het meerjaren scholingsplan van VNT, WKC en CNO en niet te vergeten mijn eigen POP op de kaart gezet. Dank Siang, voor al je inspanningen om dat voor elkaar te krijgen. Ik wens Siang veel plezier en liefde in Mexico. Hartelijke groet, Mirjam
Riëlle Beekmans Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur
Ron Beitler Samen met Siang zorgen voor een betere toekomst van weeskinderen met WereldOuders!
Jennifer Benson Zo nu en dan eens tegengekomen, werkgerelateerd.... Ik vind het geweldig dat de liefde je naar Mexico brengt (het land waar mijn eerste echte jeugdliefde ontstond). Je bent het voorbeeld: volg je gevoel, dan heb je een rijk leven.
Pauline Beran "zakelijk in de podiumkunstenpersoonlijk met Hans Brons zakelijk en persoonlijk vielen vaak samen maar we onderscheidden ze altijd wel!
Gerbrand Borgdorff Siang heeft ons enorm geholpen bij het opzetten van ons bedrijf. Hij was degene die de juiste vragen stelde en hij is dat blijven doen. Ik ben blij dat we contact zullen houden, ongeacht of hij nou in Bussum, Almere of in Mexico woont.
Bert Bornebroek
Niko Bovenberg Vanaf 1979 regelmatig op het zelfde toneel gestaan, op de zelfde borrels, première's, vergaderingen, feestjes, in de zelfde kantine's, foyers, wandelgangen, café's en in het zelfde tijdschrift.
Mathilde Brakxhoofden Bestuur Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur
Jaap Brandligt ach, we hebben zo wat dingen samen gedaan
Henk Brendel Database Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur
Lineke Burghout Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur en SOTT
Loes de Graaf via Toneelgroep Amsterdam in ca. 1999 met Siang kennisgemaakt. Daarna in vele wandelgangen elkaar weer tegen gekomen.
René de Lange Eerder ingeschakelde leverancier bijvoorbeeld theater Delft en de laatste jaren collega consultant. Tevens vond ik je op mijn pad door regeringskringen en op zoek naar subsidies voor groepen klanten.
Jeroen de Leeuw (Voormalige) zakenpartner
Karen de Meester Kunstenaars & Co, via het Scholingsfonds
Bram de Ronde Voormalig werknemer bij de opera, collega in de theaterwereld
Eric de Ruijter
Sylvia de Vlaming
Christaan de Vries Ha, da's niet eens zo gemakkelijk. Collega's, beiden gepassioneerd door 'leren' en 'ontwikkelen' als dimensies van het leven. Beiden romantici? En .. ik sta beslist bij je in het krijt, want ik ben diep onder de indruk van de stap die je maakt. Het lijkt me een heerlijk avontuur. Dat natuurlijk nu niet begint , maar veel eerder al begonnen is en nu een bijzondere overgang en verdieping krijgt. Ik wens je heel veel geluk!
Erik Jan de Wit oud-bestuurslid Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur
Nelie de Wolf Reisleidster Djoser-reis México-Guatemala juli-aug 2004
Sandra Deuling-Mathijssen ik heb enige jaren werkzaamheden voor het Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur mogen verrichten
Hans Dowit Anekdotes zijn te talrijk, maar Siang spreek ik altijd respektvol aan met Meneer Lie. Hoezeer de tijden ook veranderen, dat tekent het beste de intieme relatie tussen de leerling en zijn meester.
Els Duurland Schoonzus
Han Ellenbroek Onderwijs, theatertechniek, Jeroen de Leeuw
Dick Ernste
Edu Feltmann "Beste Siang, Wat een verrassend en verblijdend bericht is dit ! Graag wil ik je van harte feliciteren met elk van deze drie belangrijke vernieuwingen in jouw leven: een nieuw huwelijk, verhuizen naar Mexico en na al die jaren stoppen met werken. "Al het goede komt gedrieëen", heb je misschien gedacht en vervolgens deze krachtige en prachtige daden bij die wijze woorden gevoegd!
Ingrid Fernhout Collega in Het Nationale Ballet
Madeleine Gerritsen
Tek Hong Go Siangs ouders zijn mijn pleegouders
Bert Hankes Website bouwer
Albert Heijdens Bestuur NKT, maker van een van je kunstwerken
Hans Heimans spaarzaam hadden wij in de afgelopen tien jaar contacten, waarbij Siang jarenlang fungeerde als de onzichtbare kracht achter het Scholingsfonds, met wie ik immer constructieve en aangename gesprekken voerde.
Wil Heins Amsterdams Ballet Lyceum Johan Verdoner
Ryan Hendrikx medelid van het illustere CULTUREEL NETWERK, door Louis (Janssen) ook wel aangeduid als KWALITARIA
Peter Henneveld LIK!
Peter Hepp Neef
Tamara Hepp Dochter van Peter Hepp, kleindochter van Tante Riet Hepp-van Haaren
Tante Riet Hepp-van Haaren oudste zus van moeder van Siang
Hein Hofman
Herman Hofman Prettige herinnering aan interimperiode bij Toneelgroep Oostpool e de premieres daana.
Pieter Hofman Te veel om op te noemen
Loes Holger - Heins
Saskia Holleman zeer oude vriendin
Roelf Huizenga
Louis Janssen Vriend, OISTAT, VPT
Aart Janszen samen met Siang (en Gerard Pieterse) in het bestuur van het Hanny Veldkamp Fonds, dat financiele steun biedt aan Theaterschool studenten die door een financieel probleem gehinderd worden in de continuering van hun studie. Maar daarnaast, daar voor kende ik Siang in mijn tijd als directiesecretaris/beleidsmedewerker van De Theaterschool.
Barbara Jonker
Henny Kamerman 2
Robert Khoe Neef
Paul Khoe Achterneef, oudste zoon van Hanneke Lie
Wellington Khoe Achterneef
Edwin Khoe Neef (althans zoon van een nicht)
Coen Kleine Collega van Merijn
Reni Kohne Vriendin
Eva Kolarik eerste collega sinds 1985 voorbereiding Muziektheater daarna vriend
Gerrit Korthals Altes Toneelgroep Amsterdam
Sander Kreukniet Partner van Marie-Julie Aghina
Karis Krimpenfort Echtgenote van Jos Krimpenfort en correspondentie vanaf sept. 2003
Joe (Jos) Krimpenfort vriend van de Sittardse 'Bende'
Voor het vervolg van de lijst met namen klik hier.