Taal:

Nieuwtjes: 

Ruim zeven jaar later!

Het is inmiddels ruim 8 jaar geleden dat ik Nederland verliet om in Mexico een nieuw en ander leven te beginnen. Om familie en vrienden die wilden weten hoe dat ging heb ik indertijd o.a. deze website opgezet.

Hoewel 2008 toch nog niet zo lang geleden lijkt, is de wereldwijde communicatie wel danig veranderd. Facebook begon in dat jaar pas te groeien. In Nederland had je toen ook nog Hyves en het begon ook voor de al wat ouderen, zoals ik, langzaam door te dringen welke mogelijkheden diverse blogsites hebben, hoe je je werk-profiel kunt adverteren, hoe je fotos en videos kunt delen met de wereld, om over 'instant messaging' maar te zwijgen. 

Een aparte website zoals ik die nog heb is in mijn situatie helemaal niet meer nodig. De eerste opzet was ook iets anders, namelijk om een alternatief te vormen voor een afscheidsreceptie en dat doel heeft deze website prima vervuld.

Om te laten weten hoe het nu met mij en mijn Elizabeth allemaal gaat is deze site niet meer nodig, maar laat deze graag bestaan, al was het maar om mijn domein siang.nl niet kwijt te raken. 

Voor wie dat wil weten is er facebook, mijn fotosite op Flickr (link werkt niet: gebruik https://www.flickr.com/photos/franciscus_anne/albumsen voor mijn verhalen en artikelen de Wordpress-site

Om te weten, wie ik was en wat ik zoal vóór 2008 heb gedaan blijft deze site, de moeite waard!