Taal:

Welkom beste mensen!

In 2008 nam ik  afscheid van Nederland om samen in Cuernavaca een nieuwe leven te beginnen met mijn Mexicaanse liefde, Elizabeth.  Op deze ontmoetingsplek namen mijn familie en de vele vrienden en relaties afscheid van me, vierden met mij het einde van mijn werkende leven en mijn nieuwe toekomst in het zonnige Mexico.

Hoe veelbelovend de vooruitzichten ook waren en hoe prachtig het leven in Mexico en met Elizabeth een flink aantal jaren ook was, het is uiteindelijk toch anders gelopen. Ik ben weer terug in Nederland, woon sinds 1 november 2016 weer in Almere, in het appartement dat ik ter voorbereiding van mijn emigratie naar Mexico in 2007 had betrokken, in ruil voor het grote huis in Bussum.

Ik laat deze website zoals die was verder in stand, voor wie nog eens wil kijken hoe een en ander gelopen is. De site geeft daarnaast een goed beeld van mijn verleden en ook een inkijk in wie ik ben.

 

Naast deze website, zijn er diverse andere plekken waar ik over mijn bevindingen schrijf en beelden te zien zijn van wat ik zoals tegen ben gekomen in de wereld. Kijk voor de teksten bijvoorbeeld ook op mijn wordpress-site

Tot spoedig ziens, hier op andere plekken of in levende lijve.


Dhian Siang Lie


Lees verder d
e boodschappen en berichten die ik mocht ontvangen ter gelegenheid van mijn afscheid in 2008 van familie, vrienden en collega's op de oude ‘ontmoetingsplek’    

Gezien de vele hedendaagse contactmogelijkheden heb ik mijn gastenboek (onder in de groene balk) gesloten, maar ik vind het erg leuk verder via de sociale media FB of LinkedIn kanalen boodschappen en berichten te ontvangen, of stuur mij gewoon een e-mail: siang@siang.nl.

Op de andere pagina's van deze website vertel ik over mijn verleden, mijn familie, mijn werkzame leven, de grote verandering van mijn vertrek naar México en wat me daar zoal bezig heeft gehouden in dat exotische land. Veel plezier op mijn website, laat wat van je horen en graag tot ziens!


Dhian Siang Lie