Taal:
Myriame van Capelleveen (18-10-2011)

Lieve Siang,

Wat een boeiende en levenslievende website! Ik koester nog steeds heel goede herinneringen aan jouw "baas-zijn" en heb zelfs de kleine bokshandschoentjes nog, die je me ooit als toitoi gaf voor een zware premiëre van een ballet van Edouard Lock in het eerste seizoen van Het Nieuwe Muziektheater. Die bokshandschoentjes staan nu, bijna 24 jaar later nog altijd symbool voor datgene wat je me indirect meegaf: "knokken voor waar je achter staat."

Dat we elkaar weer spraken tijdens de reunie, betekende veel voor me. want ook al is mijn leven erg ver van het theater verwijderd, het is zo'n belangrijk deel van mijn leven geweest en jij hebt me daarin voor een groot deel na het dansen gestimuleerd.

Hope we'll keep in touch!

Liefs, Myriame.

http://www.freewebs.com/duffnodd/

Lieve Myriame,

Wat maak je me blij met je bericht op mijn website. Ik mag niet klagen als ik terug kijk op mijn leven, maar het zijn vooral de boodschappen, zoals jij me die nu geeft, waardoor ik een echt voldaan gevoel krijg. Ik ben blij dat je zo terug kijkt op de tijd dat we samen werkten en ik kijk met bewondering naar wie je nu bent. Ik herinner me dat je het leven niet altijd makkelijk voor je was, maar wat goed dat je je een weg naar betere tijden hebt 'geknokt' en wat leuk dat mijn toi -toi van ooit daar nog symbool voor staat.

Voor de reünie ben ik naarstig op zoek geweest via internet en las zo je prijswinnende verhaal. Dat je een goed verhaal vanuit je gevoel kunt schrijven, heb je inmiddels ook meer dan goed bewezen op de HNB50 pagina op Facebook. Ik wens je van harte veel succes daarmee evenals voor alle ander dingen in je leven nu, ver van het theater, zoals zo velen van ons inmiddels.

Ja, we certainly will keep in touch!

Veel liefs,

Siang

 van Vliet (07-08-2011)

Hoi dhian.

hier ben ik weer maar ik ben samen met mijn ex. ook in mexico geweest.

Maar drie of vier dagen hoor.Maar wat mij bijgebleven is.

Dat de mensen van Mexico die  werkeloos waren op een groot plein

hun diensten aanboden.Er was een loodgieter een schilkder en een hulp in de huishouding enz.

Wij zijn ook naar verschillende dorpjes geweest en vond ik dat erg leuk om te zien.

En ook hebben wij in Mexico city een geweldig optreden gezien van een folkloristische groep. In een geweldig oud theater.

Ik heb er van genoten.

Maar ja er is ook een keerzijde en inderdaad is dat wel triest.

Hopelijk veranderd dat nog eens maar zal dat nog wel jaren duren.

Groetjes aan je vrouw .Komt zij ook naar de reunie? Tot horens en

take care.Groet Cocky.

 Liesbeth Tsingos-Visser (15-07-2011)

Hallo Siang,

Vandaag sprak ik Joke Koop telefonisch en zij maakte mij attent op jouw website, dus gelijk even een kijkje genomen, ziet er prachtig uit, zeer volledig. Ik bewaar goede herinneringen aan de tijd dat wij intensief samenwerkten aan mijn opleiding tot voorstellingsleidster. Na mijn vertrek bij HNB ben ik via diverse werkplekken, waar ik niet thuis hoorde, terecht gekomen bij Impressariaat Gislebert Thierens; een baan die mij in de schoot werd geworpen en waar ik mij op mijn plaats heb gevoeld. Daar werkte ik, toen ik in 1987 mijn huidige man leerde kennen, een Griekse visser, woonachtig op Skopelos. Omdat gelijk duidelijk was, dat wij samen verder zouden gaan, heb ik mijn boeltje gepakt en woon sindsdien op Skopelos en ben werkzaam in het toerisme. Nu alleen nog studio-verhuur, tot voor enkele jaren ook een vistaverna. Wij wonen op een prachtige plek met weidse blik, direct aan zee. Het leven is ons goed gezind tot nu toe en wij zijn dankbaar. Ik wens jou het allerbeste, gezondheid, vreugde en tevredenheid. Wie weet tot de 17de !?!corrice rijkuiter (12-06-2011)

ciao siang ,ik heb ergens iets geschreven maar of het op de juiste plaats is aangekomen ???dit is allemaal héél profecioneel zoals jij bent !! het is vreemd om je zo ver weg te denken ,maar ik weet dat elk leven verrassingen heeft en jij hebt het met tijden zeer moeilijk gehad ,(ik lees van je lieve eerste vrouw die ik heb mogen kennen, )en dan komt het 2 de leven zoals ik het noem ,mijn leven is 30 jaar nederland danseres en 30 jaar italie moeder ,nu dochter groot is 28,hoop ik op het derde gedeelte waar nog iets voor mij klaar ligt !ik wacht met spanning en een beetje angst op september de 17, ik heb géén grote indruk achter gelaten bij het nationaal en dan ben je bang dat ze zeggen wie is dat ? wat komt zij hier doen ?maar mijn dans familie wil ik zoooo graag nog weer even zien ,we leefden zo dag en nacht met elkaar voor zo lang ,speciale tijd was dat !omhelzing.

 

Lieve Corrie, of liever Corrice,

Dank je wel voor je reactie in mijn gastenboek. Ja ik ben wel blij met mijn 'ontmoetingsplaats' die ik heb laten maken ter gelegenheid van mijn afscheid van mijn werk en Nederland, in plaats van zo'n plichtmatige afscheidsreceptie, waar iedereen je de hemel in prijst, maar waarna de meesten je maar gauw vergeten. Ach we gaan allemaal door moeilijke perioden, Jij hebt het ook niet gemakkelijk gehad, ik herinner me dat je even terug in Nederland was in de tijd van problemen met je nu ex-echtgenoot (denk ik) en de tijd heelt dan gelukkig alle wonden. Jij ziet er stralend uit met een mooie dochter, zag ik ook en die 'schreeuwerige' collega van 1 jaar, heeft op dit punt natuurlijk wel gelijk. Ja een derde deel van je leven zal er ongetwijfeld ook wel aankomen. mogelijk op een moment dat je dat niet verwacht, althans zo gebeurde dat bij mij. Toen Elly-Ann plotseling overleed, had ik geen enkele behoefte aan een verdere relatie. Ik was na een tijd best tevreden met leven alleen tot ik bij toeval in Wenen in gesprek kwam met een Mexicaanse vrouw!  Ik leef daar nu gelukkig mee in dit Latijns Amerkaanse land en accepteer de chaos, de onveiligheid, de grote verschillen tussen rijk en arm, het sociale en politieke onrecht en de latin mentaliteit (waar jij ongetwijfeld)ook van alles over kunt zeggen) op de koop toe.

Ik wou verder nog zeggen, dat het niet waar is dat je geen grote indruk hebt achtergelaten als danseres. De realiteit is echter dat alle dansers na hun vertrek snel vergeten zijn, alleen de namen van een paar supersterren blijven hangen, maar video's van Nurejev of bv Han en Lex zijn er alleen maar voor fanatieke specialisten. Voor de reünie is dat ook absoluut niet van belang, die is er voor de mensen die ooit verbonden waren met HNB in welke relatie dan ook én vooral voor de gevoelens die zij zelf hebben over hun tijd daar. Om dat te bevorderenl ben ik ook de groepspagina begonnen en ja voor jou en mij was het speciale tijd, dat is duidelijk. laten we die vooral herdenken en 'vieren' zoals we dat zelf willen.

Siang

 Ron Beitler (25-05-2011)

Hi Siang, alweer een tijd geleden onmoetten we elkaar bij Wereldouders in Hilversum. Daar ben ik inmiddels vertrokken maar hier kwam ik je weer tegen. Gaat het goed met jou en jullie?

Hartelijke groeten van Ron Beitler

Dag Ron,

Wat leuk om je bericht te lezen in mijn gastenboek; ik kom er eerlijk gezegd niet meer dagelijks, dus deze reactie heeft even op zich laten wachten. De tijd gaat snel inderdaad en ik ben hier in Mexico aardig ingeburgerd en weet inmiddels van dichtbij hoe nodig het werk van Nuestros pequeños hermanos is. Ben jij nog wel betrokken bij het liefdadigheidswerk? Elizabeth en ik doen op kleine schaal en zo onopvallend mogelijk veel werk in de kleine en arme colonia, waar wij wonen. Onopvallend, want er zit ook een risico aan in dit land waar een beetje meer rijkdom dan de rest al gauw aanleiding tot een sequestro (ontvoering) kan zijn. Ja, dit is Mexico, maar er staan gelukkig veel mooie en interessante dingen tegenover, zodat ik me hier toch prima voel.  Ik hoop van harte dat het je goed gaat verder en ik zeg graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, SiangAndré Verdoner (04-05-2011)

Beste Siang

Mijn dochter Zsuzsika attendeerde mij op deze site.

Van mij en Agnes in ieder geval heel veel lieve groeten.

André

 

Cuernavaca, 07-05-2011,

Beste André en Agnes,

Wat goed van Zsuzsika dat ze jullie op mijn site attent hebben gemaakt en wat fijn dat die ook bezocht hebt en een bericht hebt achtergelaten.

Met mij gaat het goed en heb het zeer naar mijn zin en inmiddels de minder positieve kanten van Mexico (sociale en politieke ongelijkheid, de corruptie, de bureaucratie,  de verstoorde relatie tussen burger en overheid, het verschil tussen arm en rijk en de criminaliteit en het zware geweld dat daarvan het gevolg is) leren accepteren en er mee om te gaan.

De positieve dingen zijn de enorme rijkdom aan oude en nieuwe culturen, het klimaat, de natuur, de opgewektheid en de niet aflatende levenslust van de eenvoudige Mexicaan en voor mij vooral ook het ontbreken van werk-verplichtingen en sociale druk om ergens bij te horen en de tijd voor mijn honderd en één interessen en mijn Elizabeth.

 Hopelijk gaat het jullie goed en en hebben het ook naar jullie zin, nu jij André volgens mij ook al een tijd gestopt bent ment werken. Europa heeft uiteindelijk zeer veel meer te bieden als het om de kwaliteit van het leven gaat, al zijn het slechte tijden voor de kunst en cultuur zo lees ik in de Nederlandse kranten op internet. Het IFD heeft alle dansers en veel medewerkers moeten ontslaan, dat heb je gelukkig niet meer mee hoeven maken. Gaat het goed met Zsuzsika en heeft zij inmidels ook haar weg gevonden? Met die twee van mij kan ik zeker tevreden zijn; ze zijn beide inmiddels hier geweest en mijn zoon zelfs al drie keer, die kan bijzonder goed opschieten met Elizabeth en het bevalt hem hier goed.

 Voor jullie allemaal eveneens lieve groeten en ' un fuerte abazo' van

Siang en Elizabeth

 

 danielmclion (13-03-2011)

Hola Siang! :)

Nee, mijn Spaans is bijna nihil hoor!  Via-via-facebook je site gevonden. 

Blij dat het je goed gaat.  Ik miste je al op operapremieres,  en HFestival... en jaar na jaar wordt de kennissen, ex-collega's en vriendenkringen kleiner en kleiner.  Vaak wegens minder blije omstandigheden, maar gelukkig heeft zowat iedereen facebook tegenwoordig.  Doordat Conny Burgemeestre met dat jubileumboek voor HNB bezig is en diverse oud-dansers opspoorde - en mij dus ook vond - en vroeg of ik nog mensen wist uit 1970-71+ ben ik toch ook gaan zoeken. En, al stelde Conny mij ex-dansers voor die ik niet ken, die hadden toch weer een paar vrienden die ik wèl ken of gekent heb.  Heeft zij contact met jou gekregen?  Zo niet, kijk dan even op haar faceboek!

Ik houd mij bijna uitsluitend bezig met Human Rights op internet, en zie nog veel opera maar van tijd tot tijd schrijf ik ook nog wat of doe ik weer wat aan belichting, zelfs choreografie...  :) 

Sinds vandaag heb ik ook weer een eigen website (nog under construction) als portaal voor al die sites en pages waar ik te vinden ben.  http://danielmclion.tk 

Groeten, Daniel

Cuernavaca, 4 april 2011

Beste Daniël,

Wat ontzettend leuk om je in mijn gastenboek aan te treffen. Ik kijk er niet elke dag in, dus vandaar een wat trage reactie. Ja, geweldig dat het Nationale Ballet een reuunie onrganiseert voor zijn oud-dansers ter gelegenheid van het 50 jarige jubileum. En veel dank aan Connie Burgemeestre, die zo hard werkt om alle adressen te achterhalen en zo mensen nu al met elkaar in contact te laten komen, zoals wij nu. Ik heb inmiddels een beetje meegeholpen en met diverse collega's weer contact. Ik kwam er ook achter dat helaas een aantal er niet meer is en dat bracht me ertoe een lijstje te maken van overleden oud-collega's. Ik stuur je dat per e-mail met het verzoek te kijken of je misschien trieste aanvullingen hebt.

Ik heb inmiddels ook je website bezocht. Daar zul je nog wel enig werk aan hebben, denk ik zo. Ik zag dat je net zoals ik sympathiseert met Groen Links en jullie kat Bar lijkt sprekend op die van ons, Tomatiata genaamd.

Wat opera betreft, begrijp je nu waarom je niet meer ziet bij premieres, het is wat ver weg. Maar hier luister ik veel naar opera en zelf onze kleine deelstaat Morelos, heeft sinds vorig jaar een eigen Opera-gezelschapje met een paar karakteristieken van de Opera Studio. We zien hier verder alle live-uitzendingen vanuit de MET direct van New York doorgestraald op een scherm. Verder heeft Mexico-Stad (op 80km) een beroemd Operahuis: El Palacio de Belles Artes, waar we pas een redelijk fantasierijke productie van Rusalka hebben gezien. Je ziet ik blijf niet van opera vervreemd.

Ik zag dat jullie in de Gouden Leeuw wonen, daar heb ik ook ooit nog eens naar gekeken, mooie flats zijn dat. Ik zeg jullie, want ik neem aan dat je nog steeds met Hans bent. Voor hem evenals voor jou de hartelijke groeten.

Siang

 Hans Wolff (10-03-2011)

Hi Siang,

Kwam toevallig op jouw site terecht en meteen borrelden er veel mooie herinneringen op aan onze vriendschap en samenwerking. Helaas kon ik vanwege persoonlijke redenen niet aanwezig zijn bij je afscheidsfeest een paar jaar terug. Maar op je site zie ik dat het goed met je gaat en dat doet mij deugt.

Mijn leven is de laatste jaren ook veel leuker geworden. Anderhalf jaar geleden ben ik getrouwd met Ingrid. Je hebt haar heel even ontmoet bij de opening van de Philarmonie in Haarlem. We hebben een heel fijn leven samen. Nooit gedacht dat dat mij nog zou overkomen. Ik werk nog steeds. En hard ook. Maar vind het meestal  nog erg leuk. 

Ik wens jou en je vrouw heel veel geluk, liefde en gezondheid. Mijn allerhartelijkste groet, Hans

 

Dag allerbeste Hans,

Kijk ik een paar weken niet op mijn site en dan staat jouw boodschap er ineens. Wat leuk en wat die mooie herinneringen betreft, dat is geheel wederzijds. En wat leuk om te lezen dat je ook getrouwd bent en gelukkig met een nieuwe liefde. Ja, dat kan dus juist heel goed op onze leeftijd, zoals ik nog steeds ervaar.  Wat fijn ook dat je nog steeds met plezier werkt en kennelijk een goede portefeuille hebt. Ik ben echter heel blij dat ik mijn werkverplichtingen achter me heb kunnen laten. Natuurlijk is creatief ontwerpen wel iets anders dan organisatie-advies; ik neem nu de tijd voor de vele dingen die altijd al mijn interesse hadden, maar waar ik veel te weinig tijd voor had. Ik ben erg geboeid door dit land, zijn geschiedenis en zijn cultuur en geniet van het weer, de natuur, de zeer gevarieerde keuken, de muziek, de kleuren en nog veel meer. De negatieve kanten; de corruptie, het geweld, de bureaucratie en de sociale en politieke ongelijkheid zie en ervaar ik zeker wel, maar wegen toch niet op tegen alle positieve kanten. Doe de hartelijke groeten aan Ingrid, blijf met plezier werken. Jullie beiden wens ik eveneens het allerbeste, met name ook gezondheid en liefde en leuk als we contact houden.

Hartelijke en vriendschappelijke groeten,

Siangronald schoonen (27-08-2010)

 Siang,

Het is al weer enige tijd geleden dat ik jouw site had bezocht. Goed te lezen dat jij en jouw vrouw het in jouw nieuwe thuisland prima naar jullie zin hebben. Goed te vernemen dat het Oranjegevoel tijdens het WK Voetbal ook in Mexico is doorgedrongen.

Verder compliment voor de site.

 Ik blijf jouw volgen.

 

Ronald

Beste Ronald,

Wat een leuke verassing om jou weer op mijn site aan te treffen. Ja, het gaat ons goed hier ondanks alle nare en negatieve berichten die je ongetwijfeld in Nederland in de pers leest en ziet over dit land. Het is helaas allemaal waar, maar met een beetje verstandig handelen, kunnen blijven we er verre. 

Hoe gaat het jou en je gezin? Ik herinner me het laatst dat wat de gezondheid betreft alles positief onder controle was en ik hoop van harte dat dat nog zo is. Ben jij nog lid van de RvT van Korzo? Ik volg af en toe wat er daar gebeurt en zie dan ook de foto's van de nieuwbouw en merk hoe Korzo de springplaats blijft van goede vakmensen en bijzondere artiesten in de grote culturele wereld. 

Ik wens jou en je gezin het allerbeste en zeg graag tot ziens, waar en wanneer dan ook.

Hartelijke groet,

Siang

 Francis Klunder (23-08-2010)

 Ik las vandaag 'Transmit-project scholing theatertechniek' uit 1995 tbv mijn scriptie. Heel interessant en grappig dat het nog best actueel is.

 

Dag Francis,


Leuk jouw reactie, die ik in mijn gastenboek op mijn site vond. 
 
Interessant ook dat je vindt dat het nog best actueel is: Ja, dat is zo als als je de essentie van Transmit ziet als het proces/instrument dat nodig is (en zal blijven) om te zorgen dat het vakonderwijs blijft aansluiten op de beroepspraktijk.
Gelukkig heeft de theatersector in 1995 besloten (op steeds weer initiatief van de VPT), op grond van de resultaten van Transmit, om het proces van aansluiting tussen beroeps-praktijk en scholing, te institutionaliseren volgens de richtlijnen van het ministerie van Onderwijs én daarmee tevens de mogelijk te openen om het vakonderwijs te subsidiëren. Dit vervolgtraject heeft geleid tot de OSAT en het onderbrengen van het theatertechnische onderwijs bij de Grafische Industrie (waarvoor het GOC de dienstverlener is). Als het goed is, voeren de verschillende onderwijskamers die binnen de OSAT functioneren, steeds weer een soort Transmit-project uit: dwz afstemmen van de  scholingsprogramma's van de diverse diverse opleidingen op de scholingsbehoeften van de verschillende gebruikersgroepen van theatertechnische middelen en processen, uiteraard houdt dit ook in: de kwaliteit controleren! De mechaniek van het Transmit-project is daartoe inderdaad het goed instrument.

Hopelijk heb je wat aan deze informatie voor je scriptie; waar gaat die eigenlijk precies over? Ik wens je in ieder geval heel veel succes en als je nog vragen hebt of iets van me wil weten, dan hoor ik graag van je.

Hartelijke groet,

Siang

 R. Khoe (03-08-2010)

Hoi Siang.

Als we je mailen dan krijgen we een foutmelding: "Mail quota exceeded".

Cu,

Robertarnica elsendoorn (17-06-2010)

He siang hoe gaat het daar. hoop dat je gelukkig en tevreden bent

Dag Arnica,

Wat leuk dat je mijn website hebt bezocht. Ja het gaat me goed hier in Mexico. Het heerlijk om geen werkverplichtingen meer te hebben en veel aandacht te kunnen geven aan de vele dingen die me interesseren. Ik ben zeker gelukkig met mijn nieuwe echtgenote en we hebben het fijn samen. 

In de media lees je natuurlijk allemaal vreselijke dingen over Mexico. Het is allemaal waar, maar het is goed mogelijk om er toch ver vandaan te blijven. Mexico heeft daarnaast zoveel moois, lekkers en  interessante en opwindende zaken te bieden, dat voor mij de balans positief blijft.

Hoe gaat het  met jou, hopelijk ontwikkelen je activiteiten zich goed en is er veel belangstelling voor wat je te bieden hebt. Ik wens je in ieder geval alle goeds en veel succes toe en wellicht tot een volgende keer.

Hartelijke groet, Siang Jan A. van der Wulp (13-12-2009)

 Beste Siang,

Ik heb jou leren kennen tijdens de LIK. Onlangs was ik op Linkedin aan het zoeken en dacht jou gevonden te hebben. Dat was niet waar, het is je broer die ik daar tegen kram. Hij gaf mij deze site.

Met belangstelling, verwondering en diverse gevoelens heb de site doorgelopen. Wat een mooi verhaal.

Ook een mooi verhaal om te lezen dat je weer een lieve vrouw in je leven mag hebben.

Ik ben geen globetrotter, in Mexico zal ik dan ook niet komen.

Ik wens jullie beiden een mooi en warm leven toe.

Met een vriendelijke groet van je collega cursist "denkadviseur".

Jan A. van der Wulp

 

Beste Jan


Wat leuk je bericht en wat geweldig toch dat internet. Natuurlijk herinner ik me je goed uit onze LIK-tijd, waaraan ik nog steeds goede herinneringen heb.
Ja, ik heb dat nu alles ver achter me gelaten en leef hier volkomen tevreden, met een nieuwe liefde, in een volkomen andere leefwereld, zoals je gelezen hebt op mijn site.
Misschien heeft de LIK-cursus uiteindelijk ook wel bijgedragen om zo'n keuze te kunnen maken. Hoe het ook is, ik heb  mijn werk als adviseur ver achter me gelaten en geniet ervan me niet meer 'betrokken of niet betrokken' te voelen zoals het een goed 'denkadviseur' betaamt, behalve dan bij mezelf. Of met andere woorden, heerlijk geen werkverplichtingen meer te hebben. Dat neemt niet weg dat ik nog wel steeds aandacht heb voor wat er op dat gebied in Nederland gebeurt en zo zie ik dat jij er in geslaagd bent zelfstandig adviseur te worden. Gefeliciteerd en ongetwijfeld voelt ook dat goed en geheel anders dan toen je bij KPN manager was.

Dank voor je goede wensen aan ons en zeg niet dat je nooit naar Mexico zal komen, je weet immers maar nooit, ook al ben je geen  globetrotter. Als toerist is dit werkelijk een land dat alles heeft waar een mens in geïnteresseerd kan: oude en nieuwe culturen, natuur in alle soorten en vormen, alle klimaten die je maar wilt, afhankelijk van waar je je bevindt, maar overal elke dag zon, eten en drinken in alle smaken en geuren en vooral veel kleur en plezier. In de media worden vooral natuurlijk de negatieve aspecten van Mexico benadrukt, de corruptie, drugsoorlogen, de grote sociale ongelijkheid en de criminaliteit die met dat alles samenhangt. Ok, alles is waar, maar de balans tussen de slechte en de goede kanten, is voor mij positief. Dus, als je ooit toch hier terecht zou komen ben je altijd welkom.
 
Met hartelijke groet,

SiangMarcelle Meuleman (19-11-2009)

Dag Siang,

Bij toeval vind ik jouw ontmoetingsplek op het internet en lees dat je nu in Mexico woont!! Wat een spannende stap om te nemen. Geweldig. Als je tijd hebt mail me eens over je wederwaardigheden.

 

Groetjes, Marcelle(21-11-2008)


Anton Gerritsen (01-09-2008)

Ter gelegenheid van het feest van Elizabeth en Siang, op 28 juni 2008 te Zeist,  schreef Anton Gerritsen de volgende woorden in het gastenboek aldaar:

Zeist, 28 juni 2008

Dierbare, en niet hoog genoeg te schatten (oud-)collega:

Wat heerlijk om op deze manier zo feestelijk (voorlopig) afscheid van jullie te nemen. met een hoogtepunt in je ‘troisième age”, die voor jou hooguit als tweede (leven) is aan te merken.

Ook mijn eigen beroepsverleden is voor een niet te onderschatten deel zo bepaald geworden als door de collegiale vriendschapsband die ik van jou ondervonden heb.
Je bent, in deze betekenis van het woord, zo volop een partner van mij geweest, waarvan ik mezelf wel eens verwijt dat ik dat te weinig over jou geuit heb.

Proficiat met alles,  primair met je nieuwe huwelijksgeluk. Ik blijf je altijd heel hoog houden!

Je, Anton.                              MadeleinePaul Holleman (17-08-2008)

Wij zoeken Saskia Holleman maar hebben geen idee waar. Iedere strohalm grijp ik vast. Vandaar!!! Als je contact hebt met haar of mij een mailadres kunt geven zijn we je eeuwig dankbaar.

Beste Paul,

Het laatste levensteken dat ik van Saskia heb is van begin begin dit jaar. Zij bezocht mijn website, omschreef haar relatie met mij als: zeer oude vriendin en liet haar  gegevens achter. (zie mijn mail aan jou van 18-08-2008).
Ze heeft daarna niet meer gereageerd op mijn bedankje. Hopelijk is alles goed met haar en met jullie familie.

In ieder geval hartelijke groet en succes met de verdere zoektocht.

Dhian Siang LieRonald (23-07-2008)

Siang,

Als mede oud bestuurder van het Korzo theater heb ik jouw stap om naar Mexico te gaan met bewondering gevolgd. Zeer dapper om in zo'n avontuur te stappen.

Mooi en fijn te zien dat alles goed gaat in Mexico. Mijn hartelijke groeten en gelukwensen ook naar Elizabeth.

Groet

Ronald Schoonen

Cuernavaca, 15-08-2008

Beste Ronald,

Wat leuk om je bericht te lezen in het gastenboek van mijn website en dank voor je complimenteuze woorden en beste wensen.

Ik ben inmiddels redelijk ingeburgerd hier en heb het in dit land reuze naar mijn zin, ook al realiseer ik me heel goed welke negatieve kanten aan een leven in deze maatschappij hier zitten. De wijze waarop wij ons bestuurlijke werk voor Korzo deden, is hier ondenkbaar. Besturen (inclusief werken voor het bestuur) wordt hier algemeen gezien als 'zelfverrijking en eigenbelang' en in de praktijk is duidelijk zichtbaar dat dat niet alleen maar een 'volksopinie' is.
De consentieuze en bewonderswaardige wijze waarop jij altijd je verantwoordelijkheid hebt genomen als penningmeester in het belang van Korzo, bestaat hier dus niet.
Ondanks dat lijkt de maatschappij hier toch redelijk goed te functioneren en kan ik ook zien welke voordelen zo'n maatschappij heeft en waarom er dus maar weinig zal veranderen. Maar ik ben blij dat ik hier als pensionada leef en niet mijn brood behoef te verdienen.

Wel Ronald, ik hoop van harte dat het jouw goed gaat en natuurlijk ook je gezin. Ik wens jou en je gezin veel goeds en succes toe voor nu en de toekomst.

Hartelijke groet, mede namens Elizabeth

SiangRon Beitler (06-06-2008)

Beste Siang en Elizabeth,

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en samen met de directie en werknemers van WereldOuders wens ik jullie een heel blij en gezegend leven toe!

Daarnaast wil ik jullie namens WereldOuders heel hartelijk danken voor de donatie van de schoenen. Fijn dat jullie aan onze kinderen denken die de hulp zo hard nodig hebben. Nog een fijn en gezellig feest toegewenst in Nederland.

Hartelijke groeten, Ron Beitler WereldOudersnelie de wolff (31-05-2008)

Hallo Siang en Elizabeth,

Toen ik in het hotel in Mexico-stad even in gesprek raakte met een vrouw die naast mij op de bank zat, wist ik niet dat dit Elizabeth was en dat ze daar op Siang zat te wachten. Dat wachten is niet voor niets geweest: Elizabeth, ik ken je nauwelijks, maar ik ben er van overtuigd dat je aan Siang een heel lieve en betrokken echtgenoot zult hebben. Ik heb het al eerder gemaild, maar nogmaals, ik wil jullie alle goeds toewensen in de jaren die voor jullie liggen. Heel veel geluk, muchas felicidades, en hopelijk ooit tot ziens, Nelie.

En Siang, je weet het, nu ben jij degene die voor Elizabeth mag vertalen.

Almere, 06-06-2008

Lieve Nelie,

Wat leuk en vooral hartelijk weer, jouw felicitaties, je goede wensen en je vertrouwen in mijn kwaliteit als echtgenoot. Met Elizabeth als mijn vrouw is gaat dat overigens als vanzelf. We hebben het goed samen en ik ben aardig ingeburgerd en wil hier zeker niet meer weg, al ben ik me ook steeds beter bewust wat de negatieve kanten van een leven in México is. Nu we even in Nederland zijn, vertaal ik inderdaad voor haar, maar ik ben nog tevreden over mijn beheersing van het Spaans in het dagelijkse leven. Gesprekken met meerdere mensen en ook de tv, kan ik nog niet volgen. Maar iedereen roept dat ik geduld moet hebben.

Hopelijk gaat het goed met jou en reis je nog met plezier. Als je toch in de buurt komt, weet dat je van harte welkom bent. Hartelijke groet ook speciaal van Elizabeth, die zich het gesprekje met jouw ook goed herinnert.

Dus, tot ziens, Siang en Elizabeth.hans dowit (30-05-2008)

Lieve meneer Lie,

Proficiat en veel geluk en liefde toegewenst voor jou en Elizabeth. Als ik het georganiseerd krijg naar je feest te komen op 28 juni zal ik je bruid en jou persoonlijk feliciteren. Indien niet, dan ben ik in gedachten bij jullie en bij jullie pril geluk.

Groeten,

hans Dowit

Cuernavaca, 30-05-2008

Lieve Hans,

Dank, dank, dank voor felicitaties voor ons beiden en wat zouden we het fijn vinden als je kunt organiseren dat je kunt komen op 28 juni. Maar volgens mij is het ook de laatste dag van het ITS-festival en ik begrijp volkomen dat je daar vanzelfsprekend ook aanwezig wilt zijn. Ik ben al blij dat we in jou gedachten zijn en weet dat ik ook vaak aan jou denk en wat je me eerder schreef op mijn ontmoetingsplaats.

Hopelijk tot binnenkort dus, maar in ieder geval jij ook veel succes en tot een volgende keer, die hoe dan ook komen gaat.

Veel liefs, Siang en Elizabeth.Dhian Siang Lie (20-05-2008)

Beste gast, je bent de eerste die hier een bericht achterlaat. Hartelijk dank!  Ik zal snel reageren op je bericht en hoop gauw weer iets van je te horen.

Hartelijke groet, SiangGastenboek

Dit gastenboek is gesloten voor nieuwe berichten, maar aarzel niet me toch een boodschap of commentaar te sturen op: siang@siang.nl, of bezoek mij op Facebook: facebook